На сайте nachodki.ru можно купить фонари

Якщо Ви «в темі» ресторанно-готельного бізнесу, тоді ваш must visit сезону – Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2017! Ось і цієї осені вихованці КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей» відвідали виставку, яка проходить у виставковому центрі м. Києва ЕкспоПлаза. Щорічно виставка-форум FoReCH збирає більше 250 учасників. Це провідні компанії, що представляють товари та послуги для ресторанно-готельного сектору, клінінгу, а також для автоматизації бізнесу.

08 листопада 2017 року першокурсники Васильківського професійного ліцею, які здобувають професію «Кухар. Офіціант», разом з майстром виробничого навчання Леоненко І.П. та старшим майстром Кострубіцькою А.І. стали свідками масштабного заходу. Тут у ЕкспоПлазі у великому обсязі були представлені сучасні різноманітні столові прибори та посуд, скло, фарфор Stoelzle (Германия), Lubiana (Польша), Stalgast (Польша), Eternum (Бельгия), iSi (Австрия), новітнє професійне обладнання для кухні, барне обладнання, пральне обладнання, обладнання для пекарень та фастфудів, сучасний одяг кухарів, офіціантів.

30811

Саме тут, на виставці FoReCh 2017, у рамках головного професійного сектора HoReCa проходили майстер-класи від кращих шеф-кухарів та кондитерів італійської школи. У першокурсників була унікальна можливість побачити всі «фішки» сучасної кухні, дізнатися, як приготувати вегітаріанську піцу, їм розкрили секрети приготування страв без глютену.40811

Найбільше зацікавлення викликала презентація пароконвекційної сенсорної печі, яка є невід`ємним помічником сучасного кухаря, адже за допомогою такого пристрою одразу можна виконувати декілька процесів одночасно (варити, смажити, запікати), і, що саме цікаве, все це виконує один кухар з мінімальними затратами часу.

Зі слів учнів, відвідування виставки HoReCa допомогло їм не лише отримати нові знання та враження, але й спланувати своє професійне майбутнє в топових компаніях індустрії ресторанного сервісу.

110811