На сайте nachodki.ru можно купить фонари

23-24 травня 2019 року на базі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Національного університету харчових технологій відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» (спеціалізація «Виробництво харчової продукції») серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст». Захід проводився за підтримки Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ. Для участі у Олімпіаді до університету завітали 28 студентів із 17 освітніх закладів.

Київ 27.05.19 2

ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» представляли здобувачі освіти групи №33 Діденко Маргарита та Іванчук Тетяна. Олімпіада проходила у два тури - тестові завдання та практична частина.

Здобувачі освіти нагороджені грамотами за участь в Олімпіаді. А також, Іванчук Тетяна відзначена грамотою за високий рівень знань харчових технологій.

Київ грамоти 27.05.19