На сайте nachodki.ru можно купить фонари

З 17 до 22 грудня у ДНЗ «Ржищівський професійний ліцей» пройшов Тиждень української кухні «Різдвяні фантазії». Кожний день тижня був насичений різноманітними цікавими заходами, які у повній мірі розкрили суть професій, їх властивості, специфіку: перевірочні роботи з професій «Кухар», «Кондитер»; участь навчального закладу, зокрема групи №3616 у профорієнтаційному заході у ЗОШ І-ІІІ ст. м. Ржищева з демонстрацією майстер-класу зі святкового оздоблення пряників; конкурс фахової майстерності з професії «Кухар» у групах 1618, 218; тематична година «Регіональна українська кухня»; виставка учнівських публікацій на професійну тематику; конкурс рефератів та письмових творчих робіт професійного спрямування.IMG 20181220 101714

По закінченню Тижня відбулося нагородження найбільш активних його учасників та переможців конкурсів. Ними стали Ковтун Євгенія (гр.3616) – переможець конкурсу рефератів на тему української національної кухні; Плантус Віолетта (гр.218) – переможець конкурсу на кращий твір-роздум професійного змісту; Удовик Діана, Пашковська Олена (гр.3616) – учасники майстер-класу з декорування пряників; Білобров Євген(гр.218), Пашкевич Ярослав (гр.1618) – переможці конкурсу фахової майстерності з професії «Кухар».IMG 20181220 111113

Впродовж тижня майбутні кухарі та кондитери разом зі своїми наставниками – майстрами виробничого навчання та викладачами - створили для всіх працівників та учнів навчального закладу атмосферу прийдешнього новорічного свята, атмосферу радості, гарного настрою, святкових українських страв.